Shopping cart

Cart empty

Delivery within 2-3 working days

Free shipping from €49,-

Save Piggy Points

Total
€0.00

Pet Care with a Clean Conscience

Over het merk

Dier- en milieuvriendelijke producten voor de verzorging en het schoonmaken van en rondom uw huisdier

Ecopets biedt de nieuwste generatie veilige en biologisch verantwoorde reinigings- en verzorgingsmiddelen voor uw huisdier. De producten reinigen krachtig en bevatten een minimum aan (of geen) chemische stoffen die schadelijk voor uw huisdier, uzelf of het milieu zouden kunnen zijn.

Producten

Ecopets

Urine Buster

De stank van plas van huisdieren op ongewenste plekken in huis is ongemak nummer 1. Standaard schoonmaakmiddelen maken slechts oppervlakkig schoon en maskeren tijdelijk de geur met vaak een markeerplek als gevolg.

Met Urine Buster breng je schoonmaken naar de “next level “. Met behulp van vriendelijke bacteriën worden onaangename geuren en vlekken van urine, braaksel en ontlasting permanent afgebroken. Dankzij de uitgekiende mix en het hoge aantal bacteriën (7 miljoen per ml), bereik je snel een goed resultaat. Door het inzetten van bacteriën is het aandeel oppervlakte actieve stoffen heel klein geworden hetgeen goed is voor mens, dier en het milieu.

Urine Buster is verrijkt met lavendel olie dat bekend staat om zijn rustgevende eigenschappen en voorkomt stressgerelateerd plassen.

 

Ecopets

Powerfull Cage Cleaner

Krachtige Kooireiniger is een allround reiniger voor kooien, dierensanitair, benches, trailers en andere dierverblijven waaronder ook stallen. Door de krachtige ontvettende werking worden dierverblijven ontdaan van uitwerpselen en huidvetten.

Ecopets Cage Cleaner bevat Eucalyptus, een aromatische olie die ongewenste elementen weert en de ammoniakgeur van urine neutraliseert en zo een krachtig en langdurig reiningingsresultaat geeft. Tevens laat het na gebruik een heerlijke eucalyptusgeur achter dat uw dier een waar “wellness”gevoel geeft.

Powerfull Cage Cleaner is verkrijgbaar in een kant-en-klaar oplossing én in een zeer economische concentraatvorm voor professioneel gebruik. Dat maakt dat deze reiniger niet alleen de krachtigste, maar ook de voordeligste is in zijn soort.

 

Ecopets

Paw Care

De voetzooltjes van uw hond en kat zijn net zo gevoelig voor temperatuur en irriterende stoffen als onze eigen huid. Het is dan ook belangrijk om ze tegen deze invloeden te beschermen.

Voor de verzorging en bescherming van de voetzooltjes van uw huisdier heeft Ecopets Potenwax op basis van bijenwas in een handige push-up stick en een Potenspray op basis van Manuka honing in een handige sprayflacon. Ze vormen na aanbrengen op de voetzooltjes een beschermende barrière tegen sneeuw-/ijsophoping, zout en en zelfs brandwonden door hete oppervlakken!

Potenwax kan tevens gebruikt worden om droge neuzen en oorschelpen van de hond weer zacht en soepel te maken dankzij zijn extra voedende werking. Potenspray geeft vooral de oudere hond extra grip op een gladde ondergrond.

Ecopets

Huid- en Vachtverzorging

Diershampoos en conditioners op basis van natuurlijk biologisch geteelde kruiden, oliën en planten-extracten die niet alleen de huid en de vacht reinigen, maar deze ook voeden, schade herstellen en beschermend werken. Ze zijn zeer mild, mede door de afwezigheid van agressieve stoffen, waardoor de kans op huidirritaties zeer gering is.

De huid is het grootste orgaan en het is de spiegel van de algemene gezondheid en conditie van uw huisdier. Oude ayurvedische geschriften vermelden al het gebruik van natuurlijke tincturen, oliën en plantenextracten om een optimaal functionerende huid te bereiken en deze te behouden. Deze ayurvedische principes hebben we verwerkt in onze formuleringen, waardoor bij elke wasbeurt de huid een voedende en helende behandeling ondergaat en de huidflora zich regenereert en stabiliseert. Daarmee bied u uw huisdier een wellness behandeling voor de huid en vacht bij elke wasbeurt.

De producten zijn vrij van Siliconen, SLS , Parabenen, EDTA, Synthetische parfums en Sulfaten. Tevens zijn ze dierproefvrij en bevatten geen dierlijke oliën zoals mink en muskus. De producten zijn biologische afbreekbaar en verpakkingen 100% recyclebaar.

Meer van ons assortiment bekijken?

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal algemene vragen met betrekking tot de Ecopets producten. Voor meer product specifieke vragen, ga je naar het betreffende product toe in onze webshop. Mocht de vraag hier niet bij staat, stuur ons dan even een berichtje.

faq-iconProducten

Wat voor producten heeft biedt Ecopets?

Ecopets biedt dier- en milieuvriendelijke oplossingen voor verschillende specifieke dierproblemen. Door producten aan te bieden die minder schadelijk zijn voor het milieu, draagt Ecopets bij aan een groenere planeet en helpt indirect bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van huisdiereigenaren.

 

faq-iconBiologisch

Zijn alle producten van Ecopets biologisch?

Niet alle producten in ons assortiment dragen deze classificatie, omdat de samenstelling en productie-eisen variëren afhankelijk van het specifieke producttype. De producten van Ecopets zijn ontwikkeld met het oog op dier- en milieuvriendelijkheid, waarbij prioriteit wordt gegeven aan natuurlijke en biologische ingrediënten waar mogelijk. De reden dat niet alle producten van Ecopets biologisch zijn, heeft te maken hebben met de beschikbaarheid van biologische ingrediënten, de kosten van certificering of specifieke behoeften in de productformulering die niet volledig kunnen worden vervuld door biologische alternatieven. Dit betekent dat bij sommige producten gekozen moet worden voor niet-biologische componenten om de effectiviteit, veiligheid, of houdbaarheid te garanderen. Ecopets streeft er echter naar om waar mogelijk milieuvriendelijke en verantwoorde keuzes te maken binnen hun productlijnen.

faq-iconDistributie

Waar is Ecopets te koop?

Ecopets distribueert zijn producten via een divers netwerk van verkoopkanalen, waardoor ze breed toegankelijk zijn voor consumenten. Onze producten zijn prominent aanwezig bij diverse online aanbieders, wat het makkelijk maakt om onze producten vanuit het comfort van je eigen huis te bestellen. Daarnaast zijn de producten te vinden in dierenspeciaalzaken, waar persoonlijk advies en een breed assortiment aan dierverzorgingsproducten beschikbaar zijn.

Verder hebben veel dierenartspraktijken, therapeuten en trimsalons gekozen voor het gebruik en de verkoop van Ecopets producten. Deze professionals waarderen de kwaliteit en de duurzaamheidsfilosofie achter onze producten.

Laatste nieuws

09.01.2023

Lorem ipsum dolor sit amet

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa...

Lees verder

13.12.2022

Lorem ipsum dolor sit amet – Clone

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa...

Lees verder

13.12.2022

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa...

Lees verder

02.12.2022

Lorem ipsum dolor sit amet

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa...

Lees verder
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.